Holland Park nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de eerst geslagen palen, het uitgraven van de grachten en de leukste events. Lees hier ook over de architecten die de panden, gevels en het openbaar gebied van Holland Park vormgeven, de winkels, restaurantjes en cafés in Holland Park of de designers en kunstenaars die jouw toekomstige woonomgeving gaan aankleden.

50% verkocht Blok 5

50% verkocht Blok 5

Een drukbezochte OPEN HUIS in het Informatiecentrum op zaterdag 25 en zondag 26 maart zorgde voor een fikse groei in het aantal verkochte woningen in het laatst beschikbare blok, BLOK 5. Maar niet getreurd! Er zijn nog prachtige design appartementen beschikbaar. Wel weggelegd voor de snelle beslissers.. Aarzel niet te lang, want Holland Park is in de laatste verkoopfase gekomen en de belangstelling is groot!

Bezoek ons Informatiecentrum in Diemen en informeer naar het beschikbare aanbod. Ons verkoopteam staat 7 dagen per week voor je klaar. Dus ook in het weekend!

 

OVER BLOK 5

Een luxe designappartement inclusief stijlvolle keuken, complete badkamer en sanitair koop je in Blok 5 vanaf € 224.500 v.o.n. Ook de 113 appartementen in Blok 5 in hartje Holland Park liggen op eigen grond, dus je betaalt geen erfpacht. Alle appartementen zijn per lift bereikbaar en hebben een eigen berging. Alle woningen hebben royale balkons en/of afgeschermde ruime privétuin aan de grote binnentuin. De penthouses hebben royale dakterrassen.

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: