Holland Park nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de eerst geslagen palen, het uitgraven van de grachten en de leukste events. Lees hier ook over de architecten die de panden, gevels en het openbaar gebied van Holland Park vormgeven, de winkels, restaurantjes en cafés in Holland Park of de designers en kunstenaars die jouw toekomstige woonomgeving gaan aankleden.

Informatiecentrum in het weekend gesloten

Ben je geïnteresseerd in een nieuwbouwappartement in Holland Park? Kom dan doordeweeks even langs. Op zaterdag en zondag zijn we namelijk gesloten!

 

Op het Informatiecentrum vind je onder meer brochures, maquettes, verkoopinformatie, twee modelwoningen, een showroom, hypotheekadvies en onze adviseurs.

Bereikbaarheid

Informatiecentrum Holland Park is 5 dagen per week geopend. Het Informatiecentrum is eenvoudig bereikbaar via NS-trein- en metrostation Diemen-Zuid en via metrostation Verrijn Stuartweg. Vanaf daar is het 5 minuten lopen. Holland Park is ook uitstekend bereikbaar met de auto, of je nu via de A1, A9, of de A10 komt. Op ons grote parkeerterrein parkeer je gratis. Je bent natuurlijk ook van harte uitgenodigd met de fiets te komen.

Adres

Eekholt 42, 1112 XH Diemen Postbus 95241, 1090 HE Amsterdam 020 – 520 95 75.

Openingstijden

Geopend op ma-vrij van 10:00-19:00 uur

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: