Holland Park nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de eerst geslagen palen, het uitgraven van de grachten en de leukste events. Lees hier ook over de architecten die de panden, gevels en het openbaar gebied van Holland Park vormgeven, de winkels, restaurantjes en cafés in Holland Park of de designers en kunstenaars die jouw toekomstige woonomgeving gaan aankleden.

Informatiecentrum in het weekend geopend

Wellicht wist je het al, maar we willen het toch nog even benadrukken: het Informatiecentrum Holland Park is dit weekend voor je geopend! Je kunt zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur bij ons terecht. Onze adviseurs vertellen je alles over buitengewoon wonen in de nieuwste grachtenwijk! We zijn uitstekend bereikbaar per fiets, scooter, metro en auto. Kom de twee modelwoningen bezichtigen, de maquettes en fascinerende virtuele maquette met video’s. Wonen komt tot leven. De koffie staat voor je klaar.

 

Nu in verkoop: Blok 5!

Een goot deel van de woningen in Blok 5 is inmiddels al verkocht. Informeer gauw op het Informatiecentrum welke woningen nog beschikbaar zijn!

 

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: