Holland Park nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de eerst geslagen palen, het uitgraven van de grachten en de leukste events. Lees hier ook over de architecten die de panden, gevels en het openbaar gebied van Holland Park vormgeven, de winkels, restaurantjes en cafés in Holland Park of de designers en kunstenaars die jouw toekomstige woonomgeving gaan aankleden.

OPEN HUIS BLOK 5!

OPEN HUIS BLOK 5!

Blok 5 is nú in verkoop!

113 prachtige appartementen aan levendige pleintjes, dichtbij treinstation Diemen-Zuid. Dit weekend organiseren we een open huis waarin Blok 5 volop in de spotlight staat. Er is al meer dan d ehelft van het aantal woningen verkocht. Dit is één van de laatste kansen op een prachtig design appartement in Holland Park want we zijn in de laatste verkoopfase. Maak gebruik van deze kans en bezoek dit weekend het Informatiecentrum Holland Park!

Deze zaterdag en zondag OPEN HUIS BLOK 5 van 11.00 tot 16.00 uur.

Op het Informatiecentrum vind je onder meer brochures, maquettes, verkoopinformatie, twee modelwoningen, een showroom, hypotheekadvies en onze adviseurs.

Informatiecentrum Holland Park is 7 dagen per week geopend. Het Informatiecentrum is eenvoudig bereikbaar via NS-trein- en metrostation Diemen-Zuid en via metrostation Verrijn Stuartweg. Vanaf daar is het 5 minuten lopen. Holland Park is ook uitstekend bereikbaar met de auto, of je nu via de A1, A9, of de A10 komt. Op ons grote parkeerterrein parkeer je gratis. Je bent natuurlijk ook van harte uitgenodigd met de fiets te komen.

Eekholt 42, 1112 XH Diemen Postbus 95241, 1090 HE Amsterdam 020 – 520 95 75.

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: