Holland Park nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de eerst geslagen palen, het uitgraven van de grachten en de leukste events. Lees hier ook over de architecten die de panden, gevels en het openbaar gebied van Holland Park vormgeven, de winkels, restaurantjes en cafés in Holland Park of de designers en kunstenaars die jouw toekomstige woonomgeving gaan aankleden.

Open Huis in het weekend

Ben je nieuwsgierig naar wonen in Holland Park?Het Informatiecentrum is elke zaterdag en zondag voor je geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek. We zijn eenvoudig bereikbaar via metrostation Verrijn Stuartweg en NS-station Diemen-Zuid.

Op het Informatiecentrum vind je onder meer brochures, maquettes, verkoopinformatie, twee ingerichte woningen op ware grootte (!), een showroom, hypotheekadvies en onze adviseurs. De koffie staat klaar!

 

Adres: Eekholt 42, 1112 XH Diemen Postbus 95241, 1090 HE Amsterdam 020 – 520 95 75

Openingstijden: Geopend van ma-vrij van 10:00-19:00 uur en za-zo van 12:00-16:00 uur.

Bereikbaarheid: Holland Park is ook uitstekend bereikbaar met de auto, of je nu via de A1, A9, of de A10 komt. Op ons grote parkeerterrein parkeer je gratis. Je bent natuurlijk ook van harte uitgenodigd met de fiets te komen.

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: