Holland Park nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de eerst geslagen palen, het uitgraven van de grachten en de leukste events. Lees hier ook over de architecten die de panden, gevels en het openbaar gebied van Holland Park vormgeven, de winkels, restaurantjes en cafés in Holland Park of de designers en kunstenaars die jouw toekomstige woonomgeving gaan aankleden.

Blok 19 van start

Blok 19 van start

De woningen in Blok 18 zijn binnen twee maanden na start verkoop verkocht. Het succes en de populariteit van Blok 18 is het bewijs dat Holland Park voor velen dé keuze is om zo luxe en toch dichtbij Amsterdam te kunnen wonen. De nieuwbouwwijk Holland Park telt al meer dan 1.300 kopers in minder dan twee jaar tijd!

Nieuw aanbod

Om de vraag naar deze mooie designerappartementen bij de houden volgt nu Blok 19. Op zaterdag 3 en zondag 4 december is het Informatiecentrum in Diemen met een open dag feestelijk geopend voor de start van weer een prachtig en nieuw woongebouw in Holland Park. Je kunt er niet alleen het meest actuele aanbod in Blok 19 vinden maar ook Blok 16, Blok 17 en Blok 18 staan in de schijnwerpers.

Is je interesse gewekt?

Maak dan snel een afspraak met een van onze adviseurs. Zij staan je graag te woord, zeven dagen per week! Je kunt vrijblijvend langskomen en jezelf informeren op het Informatiecentrum maar ook direct een verkoopgesprek inplannen met het verkoopteam.

Bekijk Blok 19!

 

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: