Exclusief wonen in een Holland Park penthouse

Holland Park is bijzonder en exclusief wonen op korte afstand van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft. Het fijne van de levendige stad en de rust en luxe achter uw voordeur. In Holland Park realiseren we een select aantal exclusieve penthouses en appartementen. In heel Holland Park is nog één exclusief penthouse beschikbaar. Het betreft penthouse G8 in Blok 16 van 134 m2 met een zonnig dakterras van 80m2. We vertellen u hier graag meer over deze fantastische woning in het succesvolle Holland Park.

Top Design

Holland Park wordt ontworpen door nationale en internationale toparchitecten. Blok 16 is één van de  hoogtepunten waar meerdere talenten en visies samensmelten. Maar liefst zes verschillende architectenbureaus hebben gezamenlijk aan dit stijlvolle blok ontworpen. Het heeft geresulteerd in een divers en samenhangend ontwerp met veel aandacht voor detaillering en gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen. Eigenlijk een beeld met dezelfde beleving als de Amsterdamse grachtengordel, waar je in het gevelbeeld verschillende handschriften kunt herkennen.

Fantastisch wonen

Penthouse G8 ligt op de hoek van Blok 16. Zo ervaart u de beleving van twee grachten en heeft u geweldige views over de nieuwe grachtenwijk Holland Park. Vanwege de ligging van de woonkamer op de hoek van het gebouw zorgen de grote raampartijen voor een vloed aan natuurlijk daglicht. Ook binnen de woning heeft u verrassend lange zichtlijnen waardoor de omvang van het appartement optimaal wordt beleefd. De architect heeft het penthouse ontworpen met drie slaapkamers. Vanwege de handige indeling van de gevel staat het u vrij om het appartement op meerdere manieren in te delen.

Royale buitenruimtes

De penthouses en grootste appartementen in Holland Park genieten van enorme buitenruimtes. Het dakterras van Penthouse type G in Blok 16 is daarop geen uitzondering. Het heeft een zonnig en fraai dakterras van 80m2. Gelukkige bewoners zijn verzekerd van zon op alle momenten van de dag. Het dakterras biedt uitzichten langs meerdere lijnen, op fraaie grachten en het park.

Comfortabel, luxe en inclusief vele extra’s

De woning wordt luxe afgewerkt, met design sanitair en geleverd inclusief fraaie woonkeuken, die specifiek op de woning ontworpen is. Aan alle gemakken is gedacht. Penthouse G8 beschikt over een badkamer met toilet en een apart toilet. Tevens vindt u een ruime inpandige berging binnen de woning en een extra, externe verwarmde berging van 11 m2 op de begane grond. Bij de woning kunt u indien gewenst meerdere overdekte parkeerplaatsen aankopen.

 Om kopers volledig te ontzorgen bestaat de mogelijkheid om de woning woonklaar over te dragen. Dat betekent dat u in de showroom van Holland Park de gewenste vloer-, wand- en plafonafwerkingen selecteert die bij het overhandigen van de sleutel reeds zijn geïnstalleerd. Fraaie visgraatvloeren, strakke plinten, zonwering en badkamermeubilair zijn slechts enkele van de vele smaakvolle inrichtingsmogelijkheden die voorhanden zijn.

 

Interesse?

We kunnen ons voorstellen dat u geïnteresseerd bent geraakt in dit stijlvolle laatste penthouse in Holland Park. We staan u graag persoonlijk te woord om u verder vrijblijvend te informeren. Voor dit penthouse staan twee van onze ervaren verkoopadviseurs persoonlijk voor u klaar: Jeffrey van Aalst en Rubén Rodríguez Canda. U kunt hen indien u wenst ook in het weekend bereiken. Daar zijn we voor. Liever teruggebeld worden? Stuurt u dan een berichtje.

Penthouse G8 wordt al opgeleverd in het tweede kwartaal van 2018. U heeft daardoor nog ruim de tijd om u te oriënteren op woninginrichting en afwerking. Komt u vooral ook langs op het Informatiecentrum om alle informatie over deze fraaie nieuwe wijk en de woning te kunnen ervaren. We zijn 5 dagen per week geopend. De koffie staat klaar.

Over Holland Park

Kwalitatieve woonwijk

Holland Park is uniek. Het is de snelst verkopende gebiedsontwikkeling van Nederland. In iets meer dan twee jaar zijn meer dan 1.000 woningen verkocht aan particulieren en enkele gerenommeerde, duurzame Nederlandse langetermijn investeerders zoals Bouwfonds IM en Amvest. De wijk is geïnspireerd op de Amsterdamse grachtengordel, met kronkelende grachten, gebouwen die deels in het water staan, is van een prettige schaal en voorzien van allerlei fijne stedelijke voorzieningen die de wijk levendigheid en comfort bieden. Elk gebouw in Holland Park is bijzonder omdat er meerdere architecten aan hebben gewerkt met elk een aparte signatuur. Gevels hebben een eigen ritme, reliëf en oorsprong.

Bereikbaarheid

Holland Park is op diverse manieren uitstekend bereikbaar. De ligging nabij uitvalswegen biedt u het gemak van uitstekende autobereikbaarheid, zowel de stad ín als de stad uít. Parkeren kan overdekt onder het eigen gebouw. De splinternieuwe wijk ligt aan twee metrostations en één NS-treinstation, waardoor Amsterdam centrum slechts op 10 treinminuten ligt. Met de fiets is het levendige Amsterdam-Oost met 15 minuten bereikt en de Amsterdam Rivierenbuurt op 20 fietsminuten.

Informatiecentrum Holland Park

Wij hebben op de locatie een volledig op Holland Park gericht Informatiecentrum. Hier vindt u maquettes van de wijk en de woningen, maar ook digitale maquettes, animaties van de wijk en kunt u met een 3d bril door de wijk wandelen. Concreter kan ook: we hebben twee modelwoningen op ware grootte gebouwd, volledig en luxe afgewerkt zodat u een goede indruk krijgt van de ruimte en de materialen. De bouw is inmiddels volop in bedrijf en elke week valt er weer iets nieuws te zien. Komt u gerust eens een kijkje nemen. Een geweldig gezicht.

 

Ready for living

Holland Park biedt fraaie Woonklaarpakketten met exclusieve interieuropties die je appartement gereed voor wonen opleveren. Authentieke visgraatvloeren, zonwering uitgevoerd in zware kwaliteit stoffen en moderne accessoires om je vertrekken stijlvol uit te rusten. Bekijk de vele mogelijkheden in de Holland Park showroom.

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: