Holland Park nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de eerst geslagen palen, het uitgraven van de grachten en de leukste events. Lees hier ook over de architecten die de panden, gevels en het openbaar gebied van Holland Park vormgeven, de winkels, restaurantjes en cafés in Holland Park of de designers en kunstenaars die jouw toekomstige woonomgeving gaan aankleden.

Appartement beschikbaar Blok 5!

Wow! Een fantastisch appartement is beschikbaar gekomen in Blok 5, hartje Holland Park! Fraai gelegen hoekappartement met twee slaapkamers en riante living, op de vijfde verdieping met balkon én dakterras!

Woningtype E5dt

  • Woonoppervlakte: 79 m²
  • Indeling: 2 slaapkamers, woonkamer/keuken van 40 m²
  • Ligging: 5e verdieping
  • Buiten: Dakterras; 36 m² (!) én balkon van 7 m²
  • Parkeerplaats: €27.500 v.o.n
  • Woningplattegrond: Bijlage 2. Woningtype – E5dt
  • Woning E5dt, bouwnummer 99.

Verkoopprijs: €395.000,- v.o.n.

 

Verkoopinformatie

Interesse? Neem dan gauw contact op met het makelaarsteam van Holland Park.

  • Je kunt direct telefonisch contact opnemen door te bellen met 020-5209575. Vraag naar dhr. Jeffrey van Aalst.
  • Per mail kun je informeren via info@hollandparkmakelaardij.nl.
  • Als je de voorkeur geeft aan een persoonlijke kennismaking en graag de maquette van het gebouw en de wijk wilt bekijken, bezoek dan het Informatiecentrum op maandag tot en met vrijdag van 13:00-17:00 uur. Stuur van tevoren een berichtje voor een vrijblijvend gesprek met de makelaar.

3x4-blok-5-14289_AI_stpVV_4_V02 3x4-blok-5-14289_AI_stp3_V02 3x4-blok-5-14289_AI_stp_Binnentuin_1_V06

Het ontwerp

Blok 5 is een bijzonder blok, dat is ontworpen door de bekende architect Kok Mulleners van Architectenbureau Mulleners + Mulleners uit Amsterdam. De architecten staan bekend om hun fijne architectuur, met gebruik van hoogwaardige materialen en veel oog voor detail. Verschillende soorten bakstenen met een eigen karakter, structuur, kleur en uitstraling. Daarnaast is het voegwerk ook divers ingevuld en wordt baksteen zorgvuldig afgewisseld met natuursteen. Voor Blok 5 koos het bureau voor subtiele verdiepingen en reliëf in de gevel, zodat er een waar spel van licht en schaduw ontstaat als de zon op het gebouw staat.

Over Blok 5

Het woongebouw ligt vlakbij treinstation Diemen-Zuid, is goed bereikbaar en is aan twee zijden omringd door water. Blok 5 bestaat uit 113 appartementen, verdeeld over vijf tot zeven bouwlagen. Dit blok heeft een prachtige groene binnentuin waaraan de vier verschillende entrees naar de appartementen van Blok 5 liggen. Dankzij de diverse zit- en speelmogelijkheden en zelfs een eigen steiger is dit een geweldige ontmoetingsplaats voor toekomstige bewoners. Alle appartementen hebben een eigen berging en daarnaast twee fietsparkeerplaatsen in één van de twee aparte fietsenstallingen op de begane grond. In de geheel verdiepte stallingsgarage onder het woongebouw bevinden zich de bergingen en de parkeerplaatsen. Op de begane grond bevindt zich een commerciële ruimte.

Holland Park

Sfeervolle grachten, prachtige gevels, gezellige straatjes, groene binnentuinen en mooie design- appartementen op eigen grond. Dit vind je aan de nieuwe grachtengordel van de spraakmakende woonwijk Holland Park. Op nog geen 10 minuten van het centrum van Amsterdam en gelegen naast het Bergwijkpark in Diemen Zuid, worden optimaal woongenot, bereikbaarheid en unieke architectuur gecombineerd tot een aantrekkelijke woonomgeving. Holland Park wordt een typische, gezellig stedelijke buurt, een levendige wijk met zo’n 5.000 bewoners.

Voorzieningen

Vanaf de eerste dag dat je In Holland Park woont kun je gebruik maken van een uitgebreid aanbod aan voorzieningen. In de naastgelegen superdeluxe studentencampus Campus Diemen Zuid vind je nu al een Albert Heijn, een gezellige coffee corner, verschillende horecagelegenheden, een kapsalon, fietsenmaker en een fitnesscentrum met tennisbaan.

slide-ondernemers slide-in-de-buurt woonaanbod-bg

Ligging

Holland Park is ideaal gesitueerd ten opzichte van diverse uitvalswegen en openbaar vervoer. Met 14 minuten van Amsterdam CS is Holland Park centraal gelegen en perfect bereikbaar. Of je nu op het Museumplein, het Leidseplein of op Schiphol moet zijn, je bent er met de metro, tram, fiets, trein en auto binnen no time. Op 2 minuten lopen ligt het trein- en metrostation Diemen-Zuid. Je staat in 13 minuten op het Waterlooplein, in 17 minuten op Schiphol, in 23 minuten in Almere en in 56 minuten in Den Haag. Met de auto ben je binnen een paar minuten op de ring A10 en rijd je zo het centrum van Amsterdam in. Op de fiets rijd je binnen 20 minuten via de Middenweg naar de Dappermarkt in Oost.

HPB1_04-05 masterplan

 

 

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: