Buitengewoon inzichtelijk

Of je nu al eens een woning hebt gekocht of het is je eerste woning, bij het kopen van een woning komt veel kijken. Ingewikkeld is het niet. Wij hebben alles voor je op een rijtje gezet in de verkoopbrochure. In het Informatiecentrum staat ons verkoopteam voor je klaar, van makelaar tot techneut en van hypotheekadviseur tot stylist. Bezoek het Informatiecentrum en maak gebruik van onze kennis.

Hoe gaat het kopen van een woning in Holland Park in zijn werk?

  1. Oriënteren: het beste kun je het Informatiecentrum in Diemen bezoeken. Daar vind je het meest actuele aanbod en staan alle adviseurs voor je klaar. Het Informatiecentrum zegt het al: het is boordevol informatie. Je vindt er onder meer twee modelwoningen, maquettes van de wijk en van de woongebouwen, een showroom met allerlei accessoires die je woning persoonlijk maken, hypotheekadvies op maat en glanzende brochures van Holland Park en de woningen die in verkoop zijn. Je kunt geheel vrijblijvend jezelf informeren en oriënteren. De koffie staat klaar.

  2. Reserveren: heb je een keuze uit het woningaanbod gemaakt? Weet je welk van de diverse woningtypen jou het meest aanspreekt? Dan kun je twee dingen doen. Je kunt de woning direct kopen als je zeker bent. Je mag de woning ook voor een week op jouw naam reserveren. Binnen die week kun je overleggen met je vrienden en familie, je financiering onderzoeken en de knoop doorhakken. Na de week reservering valt de woning vrij, of is de woning echt voor jou. Het reserveren en kopen gaat via het makelaarsteam van Holland Park.

  3. Kopen: uitgebreide informatie over het kopen van een woning kun je het beste teruglezen in het magazine of bespreken op het Informatiecentrum. In grote lijnen komt het erop neer dat je een koopovereenkomst en een aannemingsovereenkomst tekent. Na ondertekening gaan de overeenkomsten naar de notaris. 

    In de overeenkomsten staan onder meer ook opschortende voorwaarden, maar ook de technische omschrijving. De nieuwbouwwoning is vrij op naam, wat verschilt van ‘kosten koper’, dat je vooral terugziet bij al bestaande woningen. In de koopsom zijn bijvoorbeeld de grondkosten wel opgenomen, maar kosten die verband houden met de financiering van je appartement niet. De woning valt onder de SWK: de SWK-regeling is je garantie op de woning.

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: