Woonklaar wonen

Je wilt niet alleen wonen in een prachtige wijk, je stelt ook eisen aan het comfort en de inrichting van je appartement. In Holland Park kun je je jouw interieurwensen heel eenvoudig waarmaken. En met de Woonklaarpakketten kun je zó bij oplevering al wonen.

Voor de afwerking en inrichting van je appartement kun je terecht in onze modelwoningen en inspirerende showroom. In onze showroom stel je je eigen Woonklaarpakket samen in jouw favoriete woonstijl om maximaal woonplezier in je nieuw appartement te garanderen. Voor het maken van je keuzes kun je rekenen op advies en begeleiding van onze persoonlijke interieurstylistes die ook kunnen adviseren welk Woonklaarpakket bij jouw wensen en budget past.

Een Woonklaarpakket is een door ons samengesteld pakket aan woninginrichtingskeuzes. Het pakket kan bestaan uit vloer- en wandafwerking, inbouwkasten, raamdecoraties en sanitairaccessoires. En het mooie is: de woning wordt helemaal kant en klaar opgeleverd, zodat je alleen je spullen nog maar hoeft te plaatsen. Met de Woonklaarpakketten ontvang je een interessante korting op de inrichting en de aanschafprijs kun je meenemen in de financiering. Wel zo handig. Direct zorgeloos en comfortabel wonen.

woonklaarpakketten-brochure

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: