Holland Park nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de eerst geslagen palen, het uitgraven van de grachten en de leukste events. Lees hier ook over de architecten die de panden, gevels en het openbaar gebied van Holland Park vormgeven, de winkels, restaurantjes en cafés in Holland Park of de designers en kunstenaars die jouw toekomstige woonomgeving gaan aankleden.

Blok 16 in 2 maanden 70% verkocht

Blok 16 in 2 maanden 70% verkocht

Wederom is binnen no-time een mijlpaal bereikt met de verkoop van Holland Park. Vanaf de start verkoop medio maart is in twee maanden tijd 70% van de 124 appartementen in Blok 16 verkocht. Dat is goed nieuws voor degenen die al een design appartement hebben weten te bemachtigen en het betekent iets meer druk op de ketel voor degenen die nog niet beslist hebben.

Wil je niet wachten en liefst eerder in Holland Park wonen? Informeer dan gauw bij het verkoopteam naar het resterende aanbod in Blok 16. Het merendeel van Blok 16 is dus al vergeven, maar er is zeker nog voldoende keuze aan luxe en betaalbare woningen in dit bijzondere Blok in Holland Park!

Heb je ons Youtube-kanaal al gezien? We hebben een nieuwe aflevering geplaatst in de serie ‘Volg de bouw van Holland Park’!

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: