Welkom in Holland Park

Sfeervolle grachten, prachtige gevels, gezellige straatjes, groene binnentuinen en mooie designappartementen vanaf €180.000 t/m € 700.000. Dit vind je aan de nieuwe grachtengordel van de spraakmakende woonwijk Holland Park op slechts 10 minuten van Amsterdam. Holland Park maakt betaalbaar wonen mogelijk, in schitterende appartementen tussen de 45 m² en 100 m². Deze unieke op zichzelf staande wijk is ontworpen door de bekende architect en stedenbouwkundige Sjoerd Soeters. Geïnspireerd op zijn eerder ontworpen Java Eiland en Sluseholmen, het grachtenstadje in Kopenhagen. Een plek met een eigen karakter, zoals de Jordaan of De Pijp: een bruisende wijk met water, mooie straatjes, goede voorzieningen, gezellige restaurantjes en uitstekende verbindingen. In 2015 start de bouw, een jaar later trekken de eerste bewoners er in.

Buitengewoon ontwerp

Kwaliteit maken en architectonische grenzen durven opzoeken. Holland Park wordt daarvan het spraakmakende resultaat. Een visionair totaalconcept met veel variatie in architectuur en buitenruimte. Het begrip ‘buiten de stad’ wonen, krijgt met Holland Park een nieuwe betekenis. Dankzij het stedenbouwkundige plan van Sjoerd Soeters ontstaat een comfortabele en sfeervolle knusse binnenstad met sfeervolle grachten. De straatbeelden verschillen in kleur en structuur, open of juist gesloten, soms expressief soms elegant of stoer. Iedere woning is anders.

Buitengewoon bereikbaar

Holland Park ligt ideaal ten opzichte van diverse uitvalswegen en openbaarvervoersvoorzieningen.
Met 14 minuten van Amsterdam CS is Holland Park centraal gelegen en perfect bereikbaar. Of je nu op het Museumplein, het Leidseplein of op Schiphol moet zijn, je bent er met de metro, tram, fiets, trein en auto in no time.

Buitengewoon betaalbaar

In Holland Park woon je aan de gracht op 10 minuten afstand van hartje Amsterdam.
Inmiddels zijn alle woningen verkocht. Er zijn nog wel woningen te huur.

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: