Holland Park nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de eerst geslagen palen, het uitgraven van de grachten en de leukste events. Lees hier ook over de architecten die de panden, gevels en het openbaar gebied van Holland Park vormgeven, de winkels, restaurantjes en cafés in Holland Park of de designers en kunstenaars die jouw toekomstige woonomgeving gaan aankleden.

Bouw gestart Blok 3 en Toren 2

Bouw gestart Blok 3 en Toren 2

Op Facebook, ons Youtube-kanaal of Instagram heb je misschien al het filmpje gezien van de bouw van Blok 1 en Toren 2 en Blok 2?

Op 20 mei was dan ook het  feestelijk moment aangebroken voor de kopers van Blok 3 en Toren 2 toen de bouw van hun woning werd gestart.

Daarmee is het geweldige resultaat bereikt dat in anderhalf jaar tijd de gehele eerste fase is verkocht en in aanbouw genomen. De eerste fase bestaat uit maar liefst zo’n 500 woningen. Holland Park is daarmee de snelst verkopende gebiedsontwikkeling van Nederland. Dat is natuurlijk te danken aan het enthousiasme waarmee nieuwe bewoners kiezen voor deze wijk zo vlakbij Amsterdam. De tweede fase is inmiddels ook in volle gang met alweer een bijna uitverkocht Blok 16 en aanstaande start verkoop van Blok 17.

We feliciteren alle kopers met de start bouw van hun woning!

Volg vooral onze Facebookpage waarop we de voortgang van de bouw maandelijks in beeld brengen.

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: