Holland Park nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de eerst geslagen palen, het uitgraven van de grachten en de leukste events. Lees hier ook over de architecten die de panden, gevels en het openbaar gebied van Holland Park vormgeven, de winkels, restaurantjes en cafés in Holland Park of de designers en kunstenaars die jouw toekomstige woonomgeving gaan aankleden.

Vastgoedman van het jaar 2017

Vastgoedman van het jaar 2017

André Snippe, de initiatiefnemer van onder meer Holland Park en Campus Diemen Zuid is op 20 april op het Vastgoedmarkt Trendcongres uitgeroepen tot ‘Vastgoedman van het jaar 2017′.

Een eervolle prijs want de voorgaande winnaars hebben de shortlist voor 2017 samengesteld en de uiteindelijke winnaar wordt bepaald door de jury én het publiek, met beide een gelijk gewicht. Een geweldige erkenning voor zijn visie en drive waar we erg trots op zijn. Bedankt een ieder voor je stem.

Van harte André!

 

Over de Award van Vastgoedmarkt

De Award wordt onder vijf genomineerden uitgereikt door Vastgoedmarkt aan degene die zich afgelopen jaar positief heeft onderscheiden. Meer over de nominatie vind je op Vastgoedmarkt. Lees meer over André zijn achtergrond en zijn drive in dit leuke interview.

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: