Holland Park nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de eerst geslagen palen, het uitgraven van de grachten en de leukste events. Lees hier ook over de architecten die de panden, gevels en het openbaar gebied van Holland Park vormgeven, de winkels, restaurantjes en cafés in Holland Park of de designers en kunstenaars die jouw toekomstige woonomgeving gaan aankleden.

Versnelling in verkoop, 8 en 9 oktober extra open dagen blok 18!

Versnelling in verkoop, 8 en 9 oktober extra open dagen blok 18!

Het gaat steeds sneller met de verkoop van Holland Park. Blok 18, dat op 24 en 25 september in verkoop is gegaan heeft indrukwekkende verkoopcijfers: van de 120 appartementen zijn in vijf dagen al 50% verkocht! Vanwege de grote belangstelling komen er op 8 en 9 oktober extra open dagen voor de resterende appartementen. Hou daarvoor de website en Facebook in de gaten.

Voor steeds meer mensen in de Amsterdamse regio en ook daarbuiten is Holland park een aantrekkelijke woonlocatie geworden. Van de circa 2.500 woningen die op dit moment zijn gepland voor Holland Park is inmiddels meer dan de helft verkocht. Voor wie een tijdje niet op de locatie is geweest zijn de veranderingen groot. Alle voormalige kantoorpanden zijn verdwenen, meerdere woonblokken zijn in aanbouw en als je goed kijkt zie je de contouren van deze prachtige woonplek bij Amsterdam al verschijnen!

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: