Buitengewoon ondernemen

Holland Park biedt niet alleen ruimte voor wonen, maar ook ruimte aan ondernemers die met kwaliteitswinkels, bijzondere foodinitiatieven of lekkere speciaalzaken bij een vooruitstrevende wijk als Holland Park passen. Van biologische bakker tot restaurantje en van een koffiebar tot wijnhandel, in Holland Park zijn er genoeg kansen om interessante, commerciële ruimtes te huren.

Per direct ruimte beschikbaar in Blok 3

Ben jij die ondernemer die kansen gaat pakken in Holland Park? We kunnen per direct commerciële ruimte aanbieden in Blok 3 in Holland Park. Stuur ons dan een e-mail met je contactgegevens en een korte beschrijving van je initiatief. Wij nemen direct contact met jou op om de kansen van ondernemen in Holland park te verkennen.We vertellen je graag persoonlijk alle kenmerken van de ruimte, de huurprijs, het profiel van de wijk en de bewoners, de voorwaarden en alles wat er verder bij ondernemen in Blok 3 komt kijken. Ook als je interesse hebt in een andere plek in Holland Park kun je ons per e-mail benaderen. We houden je dan op de hoogte en informeren we je over nieuw aanbod.

Over Blok 3

Blok 3 van Holland Park heeft de begane grond ruimte op zuidwest georiënteerd en ligt aan een gezellig plein. Aan het plein is plek voor commerciële ruimte en horeca, zoals speciaalzaakjes en gezellige restaurants. Het gebouw is ontworpen door Soeters van Eldonk architecten en ligt aan de Piet Mondriaansingel, op loopafstand van trein en metrostation Diemen Zuid. Veel bewoners en bezoekers van Holland Park passeren het plein. Een markant, beeldbepalend hoekaccent, siert het blok en maakt Blok 3 onderscheidend.

Holland-Park-14289_AI_standpunt_15_V05-Quicklink 

Over Holland Park

Holland Park wordt een levendige wijk met zo’n 5.000 bewoners. Op nog geen 10 minuten van het centrum van Amsterdam en gelegen naast het Bergwijkpark in Diemen Zuid, worden optimaal woongenot, bereikbaarheid en unieke architectuur gecombineerd tot een aantrekkelijke woonwijk.

 

 

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: