Buitengewoon voorzien

In Holland Park is goed nagedacht over optimaal woongenot. Vanaf de eerste dag dat je in Holland Park woont, kun je gebruik maken van een uitgebreid aanbod van voorzieningen. Zo heb je nu al op loopafstand een Albert Heijn, verschillende horecagelegenheden, een kapsalon, fitnesscentrum met tennisbaan en basketbalveld, fietsenmaker, een politiebureau en meer. In Holland Park zelf zullen verspreid over de verschillende delen van de buurt nog meer cafés, galeries en kleine winkeltjes bijkomen. Daarnaast grenst Holland Park met haar plein van restaurantjes aan een mooi park waar je heerlijk kunt relaxen. De voorzieningen groeien met de bouw van de wijk mee.

Campus Diemen Zuid

 1. Albert Heijn Supermarkt
 2. Coffee Corner Louffee Coffee
 3. Kapsalon the Graduates
 4. Grand Café Berlin
 5. Sport and Health center Full of Life
 1. Pizzeria Margherita Tutta La Vita
 2. Jacob's Kitchen
 3. Mos Fox
 4. Politie Wijkpost
 5. studiezaal Campusbewoners
 • tegenover 9. Multicopy
 • tegenover 9. Gezondsheidscentrum Diemen-Zuid
 1. Fietsenwinkel Rijwielreus
 2. NS Station
 3. Tennisbaan
 4. Basketball court
 5. Bergwijkpark

Winkels, Horeca en meer

Holland Park heeft vanaf de start al fijne buren: Campus Diemen Zuid, een superdeluxe studentencampus voor 1.100 studenten en jong talent. Alles is aanwezig: een Albert Heijn voor je dagelijkse boodschappen, een aantal restaurants, een wasserette en stomerij, een kapsalon, een beautysalon, een fietsenmaker, een koffietentje, een sportschool met een tennisbaan – die in de winter wordt omgetoverd tot een schaatsbaan. Er is zelfs een politiewijkpost. Campus Diemen Zuid is goed voor de buurt en goed voor Holland Park. De levendige sfeer vlak naast de deur maakt dat Holland Park, ook tijdens de bouw, al direct is ‘ingeleefd’. De Campus is bedacht en ontwikkeld door André Snippe, eigenaar en directeur van Snippe Projecten, tevens initiatiefnemer van de nieuwe wijk Holland Park. In zijn visie horen beide ‘wijken’ bij elkaar en kunnen ze elkaar goed versterken. Er komt dan ook een verbinding tussen Holland Park en Campus Diemen Zuid. Als nieuwe  bewoner van Holland Park kun je hierdoor makkelijk gebruikmaken van alle voorzieningen op de campus.
Naast de uitgebreide faciliteiten die aanwezig zijn op de Campus, zijn de winkels van winkelcentrum Kruidenhof en de winkels in Diemen Centrum ook makkelijk bereikbaar vanuit Holland Park. Hier vind je in aanvulling op het basisassortiment van de Campus een Albert Heijn XL, een HEMA en diverse soorten verswinkels.

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: