Holland Park nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de eerst geslagen palen, het uitgraven van de grachten en de leukste events. Lees hier ook over de architecten die de panden, gevels en het openbaar gebied van Holland Park vormgeven, de winkels, restaurantjes en cafés in Holland Park of de designers en kunstenaars die jouw toekomstige woonomgeving gaan aankleden.

Eerste bewoners Holland Park!

Eerste bewoners Holland Park!

Maandag 22 mei was het zo ver. We mochten na maanden hard bouwen aan Blok 1 de sleutel overhandigen aan de eerste bewoners van Holland Park. De kopers van Blok 1 zijn de eerste gelukkigen die vanaf nu hun spiksplinternieuwe woning helemaal eigen kunnen maken en hun woondroom in Holland Park tot werkelijkheid kunnen maken.

Wethouder Lex Scholten van de gemeente Diemen was net zo enthousiast en opgetogen om de nieuwe inwoners van de gemeente Diemen te mogen verwelkomen. Vanaf maandag worden er zo ongeveer wekelijks 20 woningen opgeleverd totdat alle kopers van Blok 1 hun sleutels hebben ontvangen.

We zijn als Holland Park enorm trots en blij en wensen alle bewoners enorm veel woonplezier en geluk in hun nieuwe woning!

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: