Video's

Volg de bouw

De ontwikkelingen gaan rap. Heel rap. Waar tot voor kort een in onbruik geraakt kantorenterrein was, bloeit straks een levendige wijk. En het mooie is: de gesloopte oude kantoren vormen de bouwstenen voor de nieuwe woningen. Een duurzaam concept, waar wij veel waarde aan hechten. Het tempo ligt zo hoog, dat we het vast hebben gelegd. Met time lapse, met drone, met steady cam. Imponerend om te zien, nu en straks. Kijk mee met de prachtige serie Volg de Bouw en zie hoe de nieuwe wijk ontstaat!

Architecten aan het woord

Aan Holland Park ontwerpen nationale en internationale architecten. Zo ontstaat er een rijke mix aan bouwstijlen, binnentuinen en design in de openbare ruimte. Gerenommeerde namen en jonge, opkomende talenten en bureaus zorgen ervoor dat Holland Park een levendige wijk wordt waarbij de samenhang niet uit het oog verloren wordt. Elk blok heeft een eigen unieke sfeer. Bekijk de video's waarin de architecten hun visie delen en vertellen wat hen heeft geïnspireerd.

Sfeerimpressies

Mijlpalen zijn er om te vieren. En mijlpalen hebben we voldoende! Er is met ons ontwikkeltempo bijna elke twee maanden wel een gebouw waarvan de bouw start of dat in verkoop gaat. Hoogste punten, open dagen en straks opleveringen. Kom je langs in Holland Park dan heb je dikke kans dat je middenin een feestje komt. En zo niet, dan heb je altijd nog deze sfeervideo's die je een goed beeld geven van onze events. Kom langs, je bent van harte welkom!

Interview met...

In Holland Park woont straks een rijke mix aan bewoners. Veel Amsterdammers kiezen voor Holland Park, maar zeker niet alleen. Holland Park trekt slimme kopers uit de regio en ver daarbuiten. Dichtbij de stad wonen, betaalbaar en nieuw. Holland Park biedt elk wat wils. Ouder aan het worden en kiezen voor comfort? Je eerste koopwoning of eerste keer samenwonen? Het kan allemaal met zoveel verschillende woningtypen en verkoopprijzen. Ook voor stedelijke gezinnen is de wijk ideaal. Ruime appartementen in een wijk met eigen voorzieningen. Maar kijk zelf en luister naar wat andere kopers beweegt!

Reclames

Wij werken met ontzettend veel plezier aan Holland Park. Dat enthousiasme spat ook van het scherm als je onze sfeervideo's ziet. Een leuk wijk, lekker leven. Gewoon zorgeloos genieten in en om je woning. Leuke buren en de stad met alle voorzieningen binnen handbereik. En wist je dat Holland Park geinspireerd is op Sluseholmen in Kopenhagen? Het is van dezelfde architect als Holland Park. Dus vaar mee door Kopenhagen en je ziet door je oogharen Holland Park!

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: