Hartje Holland Park in Blok 5

Nu beschikbaar. Een prachtig nieuw Blok, dichtbij het station en met gezellige pleintjes rondom. Ervaar de levendigheid buiten de deur en geniet van de rust van het groene binnenhof. Bijzonder mooi zijn de vele plafondhoge ramen voor een geweldige beleving binnen de woning en voor contact met de straat.

Design met oog voor detail

Het ontwerp van Blok 5 is van de hand van Kok Mulleners van het Amsterdamse architectenbureau Mulleners + Mulleners. De architecten staan bekend om hun fijne architectuur, met gebruik van hoogwaardige materialen en veel oog voor detail.

Verschillende soorten bakstenen met een eigen karakter, structuur, kleur en uitstraling. Daarnaast is het voegwerk ook divers ingevuld en wordt baksteen zorgvuldig afgewisseld met natuursteen. Voor Blok 5 koos het bureau voor subtiele verdiepingen en reliëf in de gevel, zodat er een waar spel van licht en schaduw ontstaat als de zon op het gebouw staat.

Kok Mulleners vindt Holland Park een prachtig nieuws stuk stad worden, met de gekromde grachten van de historische binnenstad als belangrijkste inspiratiebron. Blok 5 ligt op een prominente plek binnen het samenspel van grachten en kades. Het is zo centraal gelegen dat het voor bewoners het beste van twee werelden combineert: levendigheid en beslotenheid.

Over Blok 5

Blok 5 bestaat uit 113 appartementen, verdeeld over 6 bouwlagen, in 26 woningtypen en 17 variaties. De woonoppervlakten liggen tussen de 48 m² en 134 m². Parkeren kan in de overdekte stallinggarage onder het gebouw. Daar bevinden zich voor elke woning ook een ruime berging en de twee fietsparkeerplaatsen.

Aan twee zijden is het volume geopend, met de mogelijkheid om zo vanuit het binnenhof naar buiten te kijken. Water omringt de oostzijde en de noordzijde. Het gebouw maakt enkele speelse verspringen, dat een mooie mix aan verrassende en praktische appartementen oplevert. Je kunt zo bijzonder en uniek wonen als je zelf wilt.

Blok 5 vormt een mooi geheel van lichte en ruime woningen met een eigen balkon, dakterras, of privétuin. Alle appartementen worden geleverd inclusief luxe keuken en sanitair. In het Informatiecentrum in Diemen kun je in de showroom de woning compleet en naar wens samenstellen en zelfs helemaal woonklaar laten opleveren.

De architect heeft bij een groot aantal woningen ervoor gekozen om woonkamer en keuken over de volledige woningdiepte te ontwerpen, zodat je echt de lengte van het huis ervaart en van twee zijden lichtinval profiteert.

Vanaf € 224.500 VON tot € 595.500

Een luxe designappartement inclusief stijlvolle keuken, complete badkamer en sanitair koop je in Blok 5 vanaf € 224.500 v.o.n. De appartementen in Holland Park liggen op eigen grond, dus je betaalt geen erfpacht. Alle appartementen zijn per lift bereikbaar en hebben een eigen berging. Alle woningen hebben royale balkons en/of afgeschermde ruime privétuin aan de grote binnentuin. De penthouses hebben royale dakterrassen.

Het fijne aan nieuwbouwappartementen is dat de woningen bijzonder chique en enorm ruim voelen. Brede deuropeningen, ruim opgezette verkeersruimten, een binnenberging, grote raampartijen, apart toilet. Op ruimte is niet bezuinigd. Echt een verademing vergeleken met de krappe, scheve oude woningen in de binnenstad. In Holland Park haal je adem en leef je komende jaren zorgeloos in je spiksplinternieuwe, energiezuinige woning. Reken eens uit hoeveel je uitspaart aan reparaties en een hoge energierekening! En ook de rest om je heen is hartstikke nieuw. Fijn dat alles glimt en glanst, het doet en alles werkt!

Uitstekend bereikbaar

Holland Park ligt in Diemen, aan de oostkant van Amsterdam. De wijk is met alle vervoersmogelijkheden uitstekend bereikbaar. Vanuit je woning in Blok 5 ben je in luttele minuten lopen op trein/ én metrostation Diemen-Zuid. Van daaruit heb je treinverbindingen naar waar je wilt, en metroverbindingen naar de Zuidas (12 minuten), Centraal (15 minuten) of de Gaasperplas (3 minuten). Pak je de fiets dan ben je in kwartier fietsen in het Oosterpark of iets verder doorfietsen op een terrasje in de Pijp. Ook de autoverbindingen zijn uitstekend. Via de naastgelegen Gooiseweg zit je zo op de A10 of A9.

* standaard zit bij elke woning een complete badkamer, keuken incl. apparatuur en een sanitair pakket.

A2

Oppervlakte
47,5 m2

Verdiepingshoogte
circa 2,7 m

Aantal kamers
2

Buitenruimte
5,5 m2

Oriëntatie buitenruimte
Zuid

Vanaf prijs v.o.n. op eigen grond
€ 244.500

* standaard zit bij elke woning een complete badkamer, keuken incl. apparatuur en een sanitair pakket.

Informatiecentrum Holland Park

Ben je nog niet eerder op Holland Park geweest? Je bent van harte welkom op het informatiecentrum voor een vrijblijvende eerste kennismaking met het project. Schrijf je ook in om de laatste ontwikkelingen te volgen.

  • Eekholt 42, Diemen
  • Pak de fiets, treinstation Diemen-Zuid of metrostation Verrijn Stuartweg.
  • Ruime parkeergelegenheid voor de auto. Gratis parkeren.
  • 020-5209575 en info@hollandparkmakelaardij.nl

Ervaar de kwaliteit van Holland Park zelf en bekijk de luxe afwerking van de prachtige modelwoningen in het Informatiecentrum. De showroom is gevuld met alle opties uit de verschillende Woonklaarpakketten, van vloeren tot tegels en kranen tot zonwering. Je woning kan Woonklaar worden opgeleverd zodat je bij oplevering van je nieuwe woning direct kunt wonen. Weet ook dat je de Woonklaarpakketten handig mee kunt nemen in je woningfinanciering.

Ons makelaarteam en hypotheekadviseurs staan klaar voor je!

Over Holland Park

Holland Park is de snelst verkopende gebiedsontwikkeling van Nederland. Begonnen begin 2015 zijn we na een ruim jaar al zes woonblokken en twee woontorens verder! Meer dan tweederde van de kopers is afkomstig uit Amsterdam. Holland Park Blok 19 is je nieuwe kans. Wil jij ook in Holland Park komen wonen, maak dan snel jouw persoonlijke afspraak op het Informatiecentrum.

Holland Park wordt in fases ontwikkeld en het tempo zit er goed in. Meer dan 5.000 bewoners maken van Holland Park straks een geweldige wijk. Hier woon je niet met alleen maar jongeren of alleen maar senioren, hier tref je straks een mix. Van drukke Amsterdamse gezinnen en internationale werkers, van cultuurgenieters tot studerenden en van Zuidas tot start-ups, verhuisd uit de binnenstad of van buiten Amsterdam. Holland Park is het nieuw stukje stad en wordt ook wel de nieuwe grachtengordel genoemd.

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: