Ruim wonen voor gezinnen

Eindelijk stedelijk wonen voor gezinnen. Zonder compromissen. Frisse nieuwbouwappartementen die voldoen aan alle wensen die je hebt als stadsliefhebber én als ouder. Holland Park is wonen op het randje van Amsterdam met alles binnen fietsbereik, zowel in je wijk als om je heen.

Ook met kinderen perfect stads wonen

Holland Park wordt een nieuwe levendige Amsterdamse woonwijk met grachten en park. Een rijke mix aan woningen voor allerlei soorten bewoners, zodat er altijd leven in de brouwerij is. Steeds meer gezinnen willen in de stad blijven wonen of komen wonen. Op zoek naar ruime woningen met flexibiliteit. Holland Park biedt ook stellen met kinderen de kans om op 10 minuten van hartje Amsterdam comfortabel te kunnen wonen.

Zo heb je in Holland Park: 

 • Ruime en veilige binnentuinen binnen de eigen woonblokken. Zo kun jij zelf gerust achterover leunen met je verse koffie omdat je weet dat je kinderen veilig kunnen spelen. De woningen op de begane grond hebben zelfs een eigen terras van bijna twintig vierkante meter groot.
 • Holland Park heeft niet voor niets 'park' in de naam. Op loopafstand vind je het heerlijke Bergwijkpark, dat een heuse transformatie ondergaat en straks een fantastische chill-/relax-/speel-/picknick-/sportpark is voor jou en de kids.
 • Wijk vol voorzieningen. Holland Park wordt niet alleen wonen. In de Blokken zelf komen diverse voorzieningen en ook in de naastgelegen Campus barst het van de handige winkels, horeca- en sportvoorzieningen. 
 • Sportpark Middenmeer. Op maar tien minuutjes fietsen van Holland Park vind je het kloppend hart van sportend Amsterdam. In het Amsterdamse Sportpark Middenmeer vind je werkelijk bijna alle sporten, van hockeyclub  tot voetbalclubs, atletiek, tennis, soft- en honkbal en zelfs schaatsen op de Jaap Edenbaan. Wie weet wordt Lacrosse wel de sport voor jouw zoon of dochter!
 • De woningen in Holland Park voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van hedendaagse nieuwbouw. Flink de maat voor kledingkasten en opbergruimte, zodat je huis vrij en open blijft. Bij het ontwerpen van de plattegronden hebben we speciaal ook voor die belangrijke woonwensen.
 • In Holland Park kunnen de bewoners onder het eigen blok parkeren zodat je auto niet alleen droog staat, maar zodat je ook altijd verzekerd bent van je parkeerplekje als je 's avonds thuis komt. Dus niet meer tijd verliezen aan eindeloos zoeken of rondrijden in de straten van drukke Amsterdamse wijken. Gewoon direct naar je eigen plek en droog naar je woning.
 • De woningen hebben een interne en externe bergruimte. Handig voor kinderwagens, vakantiespullen en sportspullen die je nu niet direct nodig hebt, maar die je wel voor het hele gezin ergens kwijt moet.
 • Betaalbare luxe. Voor Amsterdam is Holland Park een bijna ongekend betaalbare luxe. Echte designappartementen inclusief luxe keuken en sanitair. Je kunt zelfs Woonklaarpakketten met woninginrichting meefinancieren in je hypotheek, wat met de huidige lage rentestand natuurlijk helemaal aantrekkelijk is! Als gezin is het fijn als je wat over kunt houden en niet je hele  inkomen kwijt bent aan woonlasten.
 • Mis je nog iets? Echt? Laat ons weten hoe we Holland Park nog leuker voor gezinnen kunnen maken. Met een deel van het plan nog in ontwikkeling kunnen we jouw woonwensen mogelijk nog meenemen in de ontwikkeling. 

Informatiecentrum Holland Park

Ben je nog niet eerder op Holland Park geweest? Je bent van harte welkom op het informatiecentrum voor een vrijblijvende eerste kennismaking met het project. Schrijf je ook in om de laatste ontwikkelingen te volgen.

 • Eekholt 42, Diemen
 • Pak de fiets, treinstation Diemen-Zuid of metrostation Verrijn Stuartweg.
 • Ruime parkeergelegenheid voor de auto. Gratis parkeren.
 • 020-5209575 en info@hollandparkmakelaardij.nl

We zien je graag op het Informatiecentrum. Ons makelaarteam en hypotheekadviseurs staan klaar voor je!

Over Holland Park

Holland Park is de snelst verkopende gebiedsontwikkeling van Nederland. Begonnen begin 2015 zijn we na een jaar al drie woonblokken en twee woontorens verder. Meer dan tweederde van de kopers is afkomstig uit Amsterdam. Holland Park Blok 17 is je nieuwe kans. Een heel bijzonder Blok. Wil jij ook in Holland Park komen wonen, maak dan snel jouw persoonlijke afspraak op het Informatiecentrum.

Holland Park wordt in fases ontwikkeld en het tempo zit er goed in. Meer dan 5.000 bewoners maken van Holland Park straks een geweldige wijk. Hier woon je niet met alleen maar jongeren of alleen maar senioren, hier tref je straks een mix. Van drukke Amsterdamse gezinnen en internationale werkers, van cultuurgenieters tot studerenden en van Zuidas tot start-ups, verhuisd uit de binnenstad of van buiten Amsterdam. Holland Park is het nieuw stukje stad en wordt ook wel de nieuwe grachtengordel genoemd.

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: