Holland Park nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de eerst geslagen palen, het uitgraven van de grachten en de leukste events. Lees hier ook over de architecten die de panden, gevels en het openbaar gebied van Holland Park vormgeven, de winkels, restaurantjes en cafés in Holland Park of de designers en kunstenaars die jouw toekomstige woonomgeving gaan aankleden.

💪 Al 500 woningen gebouwd!

💪 Al 500 woningen gebouwd!

Volg jij de bouw van Holland park ook op de voet? We hebben weer een fantastische video voor je waarin je de vorderingen van de nieuwe stadswijk kunt volgen.

Drie jaar geleden begonnen met de bouw en inmiddels al 500 woningen opgeleverd voor 1.000 nieuwe bewoners! Dan te bedenken dat er ondertussen hard wordt doorgewerkt aan de volgende 1.500 woningen!

Ongelofelijk prestatie van het hele Holland Park-team dat al jaren met super veel enthousiasme en gedrevenheid aan deze fantastische nieuwe wijk werkt. En bijzonder knap natuurlijk van al die bouwers op de grond en in de lucht die met elkaar, door elkaar, langs en tussen elkaar aan het werk zijn om de wijk te realiseren. 💪

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: