Holland Park nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de eerst geslagen palen, het uitgraven van de grachten en de leukste events. Lees hier ook over de architecten die de panden, gevels en het openbaar gebied van Holland Park vormgeven, de winkels, restaurantjes en cafés in Holland Park of de designers en kunstenaars die jouw toekomstige woonomgeving gaan aankleden.

Aanpassing Bergwijkdreef

Aanpassing Bergwijkdreef

Eaen prachtig onderdeel van de nieuwe wijk wordt het vernieuwde Bergwijkpark. De Blokken 23 en 23 kijken uit over dit stukje groen vol mogelijkheden voor sport en ontspanning. De bestaande en verhoogde  Bergwijkdreef wordt voor het park verlaagd en verlegd.

In verband met werkzaamheden is er vanaf maandag 10 september geen doorgaand verkeer meer mogelijk over de Bergwijkdreef ter hoogte van Holland Park. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Dalsteindreef. De haltes van buslijnen 44 en 287 op de Bergwijkdreef komen tijdelijk te vervallen. De bussen worden omgeleid. Deze omleidingen duren naar verwachting tot 19 november.

Fietsers en voetgangers kunnen tot eind oktober gebruikmaken van de huidige verbindingen. Daarna gaan ze gebruikmaken van de routes langs de verlegde dreef. Deze routes blijven in gebruik tot de bouw van de blokken 22 en 23 van Holland Park is afgerond.

20180910 situatie bergwijkpark en dreef

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: