Holland Park nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de eerst geslagen palen, het uitgraven van de grachten en de leukste events. Lees hier ook over de architecten die de panden, gevels en het openbaar gebied van Holland Park vormgeven, de winkels, restaurantjes en cafés in Holland Park of de designers en kunstenaars die jouw toekomstige woonomgeving gaan aankleden.

Commissaris van de Koning bezoekt Holland Park

 

Hooggeplaatst bezoek afgelopen vrijdag op het informatiecentrum Holland Park. De hoogedelgestrenge heer Johan Remkes – Commissaris van de Koning van de provincie Noord-Holland – bracht een ambtsbezoek aan onder andere de Campus Diemen-Zuid en Holland Park. Hij was in het gezelschap van onder meer de Diemense wethouder Lex Scholten.

Op het kantoor van de initiatiefnemers Snippe Projecten en Bouwaccent staat de immense maquette voor de gehele nieuwe wijk Holland Park opgesteld. Remkes was onder de indruk van de voortvarendheid waarmee de voormalige kantorenlocatie transformeert naar een levendige woonwijk. Van de in onbruik geraakte kantoren is bijna niets meer zichtbaar. Remkes refereerde aan zijn eerdere bezoek aan Diemen in 2011 toen de leegstand met 11% op het hoogste punt van Nederland lag. Remkes prees ook het juiste woningaanbod op deze plek voor de regio Amsterdam.

Remkes is sinds 2010 Commissaris van de Koning. Hij was van 1998-2002 staatssecretaris voor Volkshuisvesting en Stedenbeleid.

Zelf zien hoe Holland Park vorm krijgt? Bezoek het Informatiecentrum. Ook tijdens het weekend geopend. Maak nu een afspraak via het formulier of kom langs!

bezoek remkes aan holland park

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: