Holland Park nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de eerst geslagen palen, het uitgraven van de grachten en de leukste events. Lees hier ook over de architecten die de panden, gevels en het openbaar gebied van Holland Park vormgeven, de winkels, restaurantjes en cafés in Holland Park of de designers en kunstenaars die jouw toekomstige woonomgeving gaan aankleden.

Verkoop Blok 16 gestart

De verkoop van Blok 16 in Holland Park is van start. 124 prachtige en ruime nieuwbouwappartementen gelegen aan maar liefst drie nieuwe grachten!

Op zaterdag 12 en zondag 13 maart vond de start verkoop plaats. Veel geïnteresseerden bezochten dat weekend het informatiecentrum Holland Park om de maquette van Blok 16 te bekijken, de verkoopbrochure op te halen en direct een verkoopgesprek aan te gaan. Er is veel belangstelling voor de woningen in dit bijzondere Blok 16. Inmiddels is al een groot aantal woningen onder optie, maar is er ook zeker nog een wijde range mooie appartementen beschikbaar.

Heb je interesse of heb je een vraag? Kom langs op  Eekholt 42, 1112 XH Diemen of  neem contact met ons op via 020 – 520 95 75.

Openingstijden rond Pasen

  • Doordeweeeks geopend van ma-do van 10:00-19:00 uur
  • Goede Vrijdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur
  • Paasweekeinde – zowel zaterdag als zondag als maandaggesloten

Bereikbaarheid

Het Informatiecentrum is eenvoudig bereikbaar via NS-trein- en metrostation Diemen-Zuid en via metrostation Verrijn Stuartweg. Vanaf daar is het 5 minuten lopen. Holland Park is ook uitstekend bereikbaar met de auto, of je nu via de A1, A9, of de A10 komt. Op ons grote parkeerterrein parkeer je gratis. Je bent natuurlijk ook van harte uitgenodigd met de fiets te komen.

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: