Holland Park nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de eerst geslagen palen, het uitgraven van de grachten en de leukste events. Lees hier ook over de architecten die de panden, gevels en het openbaar gebied van Holland Park vormgeven, de winkels, restaurantjes en cafés in Holland Park of de designers en kunstenaars die jouw toekomstige woonomgeving gaan aankleden.

Eerste gracht gereed in Holland Park

Eerste gracht gereed in Holland Park

Er stroomt water in de eerste gracht in Holland Park! En met een fantastisch plaatje als gevolg: de nieuwe woningen met balkons aan de waterkant en uitzicht op het glinsterende water. De nieuwe grachtenwijk wordt steeds meer werkelijkheid. In een eerdere aflevering van Volg de Bouw liepen we mee met grachtenmaker Herman Vianen. Bekijk die leuke aflevering nog eens. De inspiratie ligt in de aanleg van de Amsterdamse grachtengordel, waar een fantastische animatie van is gemaakt die je hier kunt bekijken.

Fotografe Trudy Kroese was alert en legde deze mijlpaal in de realisatie van Holland Park vast. Haar foto verscheen op Diemer Nieuws.

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: