Holland Park nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de eerst geslagen palen, het uitgraven van de grachten en de leukste events. Lees hier ook over de architecten die de panden, gevels en het openbaar gebied van Holland Park vormgeven, de winkels, restaurantjes en cafés in Holland Park of de designers en kunstenaars die jouw toekomstige woonomgeving gaan aankleden.

Kom ondernemen in Blok 3!

Kom ondernemen in Blok 3!

Kom ondernemen

Ben jij die ondernemer die kansen gaat pakken in Blok 3 in Holland Park? Holland Park begint te bloeien en dit is hét moment om je te vestigen in een fraaie nieuwbouwwijk met zo’n 3.000 nieuwe bewoners! Op een strategische plek in Blok 3, aan de Piet Mondriaansingel met uitzicht op de gracht, bieden wij per direct een interessante commerciële ruimte aan een enthousiaste ondernemer.

 

Interesse

Surf gauw naar de pagina Ondernemers op deze website. Daar vind je het e-mailformulier om je contactgegevens en een korte omschrijving van je initiatief naar ons te sturen. Wij nemen direct contact met jou op om de kansen van ondernemen in Holland park te verkennen! We vertellen je graag persoonlijk alle kenmerken van de ruimte, de huurprijs, het profiel van de wijk en de bewoners, de voorwaarden en alles wat er verder bij ondernemen in Blok 3 komt kijken.

IMG_1829 IMG_1838

14289_AI_standpunt_11_V06 Holland-Park-14289_AI_standpunt_15_V05-Quicklink

Bel me voor een afspraak

Naam:
Telefoonnummer: